Dr. Skaidra Kordušienė apie skanų ir sveiką maistą: naujausi mokslo tyrimai, maisto gamybos technologijos, receptai, kelionės ir kitos mintys...

Apie mane


Aš – Skaidra.
Tiesiog labai smalsi būtybė. Tas smalsumas mane vis nuveda vingiuotais keliais, nors tikslas aiškiai šviečia kalno viršūnėje. Bet smalsu ir ten nosį kyštelti… ir dar ten labai įdomu…

Visada sakau, kad mažiau, kartais yra daugiau. Šiuolaikiniame vartotojiškame pasaulyje visi visko norime daug. Daug ir greitai. Vartojame ne tik maistą, daiktus, bet ir žmones. Bėgame, lekiame, išsibarstome po gabalėlį. Kaip paskui surinkti save?
O man svarbu sustoti.
Pajusti.
Pajausti.
Įkvėpti.
Užuosti.
Liesti.
Gėrėtis.
Džiaugtis.
Mėgautis.
Na ir kas, kad mažiau? Už tai tikra!

„Daigintos mintys“ man yra nuostabi proga pasidalinti savo patyrimu, žiniomis ir naujais atradimais. Mano arkliukas – geras maistas, pilnavertė mityba, aplinka, kurioje gyvename. Akylai seku naujausias šios srities „madas“, kritiškai vertinu smegenų plovimą ir vis ieškau mokslinio pagrindimo. Nuskambėjo griežtai? Patikėkite, tai gali net labai pralinksminti! 🙂

Sausi faktai:
Skaidra Kordušienė gimė 1976 m.
1996 m. studijų pradžia LŽŪA (dabar ASU);
nuo 2001 m. darbas maisto ir pašarų pramonėje, kokybės kontrolės srityje;
2010 04 22 apginta disertacija, įgytas biomedicinos mokslų daktaro laipsnis;
nuo 2013 04 16 puslapis „Daigintos mintys“ Facebook;
nuo 2017 02 26 startuoja www.daigintosmintys.lt;
nuo 2017 02 28 „daigintos_mintys“ Instagram.