Dr. Skaidra Kordušienė apie skanų ir sveiką maistą: naujausi mokslo tyrimai, maisto gamybos technologijos, receptai, kelionės ir kitos mintys...

Sabotažas! Adatos bananuose.

Sabotažas! Adatos bananuose.

Liūdna tema, apie kurią sunku rašyti. Adatos bananuose. Dar vienas atvejis Marijampolėje. Jau ne pirmas Lietuvoje ir vis skirtinguose miestuose.
Maisto saugos specialistai jau seniai kalba apie sabotažą – tai tikslingai į maisto produktą įdedami cheminiai, biologiniai teršalai ar svetimkūniai. Atrodo, kas čia tokio? Pajuokavo gal vaikai… Tačiau tai yra „mirtis“ vartotojų pasitikėjimui produkto kokybe. Sabotažas gali būti daromas siekiant pakenkti konkurentams, siekiant pakenkti kažkurioms visuomenės grupėms, o gal tiesiog… jaučiant pasitenkinimą. Kaip sakoma, kvailumui ribų nėra. Labai tikiuosi, kad istorijų su adatomis maiste daugiau nebus. O jei ir bus, kaltininkai bus greitai išaiškinti ir nubausti. Šioje vietoje aš esu griežta. Tyčinis nusikaltimas yra žema ir šlykštu.
Būkite atsargūs! Ir… skanių bananų… Parduotuvėse bananams akcijos, tad kainos tokios žemos, kokios jau seniai bebuvo…



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *