Dr. Skaidra Kordušienė apie skanų ir sveiką maistą: naujausi mokslo tyrimai, maisto gamybos technologijos, receptai, kelionės ir kitos mintys...

Žyma: Arbata

Cinamonas plius mėta? Keistas augalas mamos darže.

Cinamonas plius mėta? Keistas augalas mamos darže.

Tokiais vakarais kaip šis, rankos tiesiasi šilto puodelio link. Net po dviejų kilogramų saldesnių už medų vyšnių mano organizmas vis tiek įsibėgėjęs reikalauja flavonoidų ir antocianinų. Bet dar smarkesnis yra mano smalsumas. Krūminė perilė – vienmetis natūraliai Lietuvoje neaugantis, bet jau atrandantis savo vietą gėlininkų-sodininkų […]

Nuo baltųjų blakstienėlių iki čefyro

Nuo baltųjų blakstienėlių iki čefyro

Sociologai teigia, kad jaukiai geriant arbatą, žmonės dalijasi neformalia informacija, supažindina vieni kitus su dalykais, apie kuriuos lig tol mažai žinojo arba visai nebuvo to girdėję. kuriais negalima pasidalinti niekur kitur. Arbatos gėrimas yra daugiau nei paprasta veikla. Čia ji įgyja savotišką institucinį pavidalą. Būtent […]